terveys

Homeopatia yskän rasva: mikä on paras hoitoja?

Tunnetaan myös tuottava yskä, rasva yskä yleensä ilmenee toistuvana ysköksenä tai ysköksen kurkusta. Tämä yskänmuoto on päinvastoin kuin kuiva yskä, jota yleisesti kutsutaan ei-tuotannolliseksi yskäksi, joka ilmenee ilman yskää. Useita homeopaattisia lääkkeitä on saatavilla ja niillä on kyky käsitellä sinua. Löydä tässä artikkelissa homeopatian hoito, joka riittää lievittämään rakkautta. Hoitoon homeopaattisella kurkkukipuilla sinun on käytettävä näitä lääkkeitä riippuen oireistasi, joita esiintyy: Belladonna 9 CH: On otettava, kun huomaat, että kurkku on punaista ja tuskallista. Tämä lääke on niellä. Annoksen tulee olla 5 rakeita tunnissa tai kahden tunnin välein infektion vakavuuden mukaan. Saaliiden välisiä eroja on noudatettava parannuksen tapahtuessa. Mercurius solubilis 9 CH: Se soveltuu kurkun tulehdukselle, runsaan syljen ja pahanhajuisen hengityksen kanssa. Otat lääkkeen nopeudella 5 raetta kahden tunnin välein ja tarkkaile eroja eri annosten välillä, kun oireet paranevat. Homeopaattiset korjaustoimenpiteet, jotka on omistettu tukkeille nenä ja vuotava nenä Kylmä on yksi talvi- ja syksykausien erityisistä oireista. Tämä infektio hyökkää hengitysteihin ilmaisemalla nenä tai tukkoinen nenä. Tätä varten on nopeita hoitoja oireiden vähentämiseksi. Niinpä nenä on puhdistettava suolaliuoksella (esimerkiksi homeopatia vauvan kylmäksi) tai suihkulla, joka on valmistettu merivedestä teini-ikäisille ja aikuisille. Näiden korjaustoimenpiteiden lisäksi muita voidaan käyttää myös seuraavissa tapauksissa: Kylmä kuumalla kylmällä: ota Aconitum Napellus 5 CH: n 2 rakeita kolmesti päivässä; Kylmä, joka aiheutuu altistumisesta kosteudelle: käytä 5 Dulcamara 15 CH -raaka-ainetta 2 tunnin välein ja tilaa parantamisen mukaan; Jne. Homeopatia tarjoaa hoidot, kuten kolminkertainen rake, joka otetaan kolme kertaa päivässä 9 CH: Käytä ferrum phosphoricumia, jos kyseessä on vaikea yskä keltaisen lima-aineen tapauksessa. Pulsatilla sopii hyvin yskä yskä yskä ja kuivuu yöllä; Blatta orientalis taistelee yskää vastaan, joka estää ekskoraatiota helposti ja yleensä hengitysvaikeuksia vastaan; Ipeca taistelevat kouristuksia vastaan. Lääkärit tekevät hyvin usein päätöksen lapsi rasva yskä homeopatiaa kliinisen tutkimuksen jälkeen. Erilaisten kantojen yhdistelmän ansiosta oireita käsitellään tehokkaasti sen evoluutiolla, jota seuraa hyvin. Riippuen oireiden paranemisesta, ne poistavat homeopaattisia laukauksia. 9ch droseran käyttö bronkiitti homeopatiassa Drosera Rotundifolia 9ch on homeopatian hoitoon tarkoitettu keino korjata keuhkoputkentulehdus, trakeitis tai kurkunpään tulehdus. Itse asiassa pelletit otetaan tyhjään vatsaan ja nukkumaan, ateriat lukuun ottamatta. Hoitoa on jatkettava, kunnes parannus on kokonaisuudessaan. Pienille lapsille on mahdollista liuottaa vettä 3 annosta 2 raetta päivässä. Aikuisille vain anna rakeiden sula kielen alla. Tämä on 5 rakeita, jotka sinun tulee ottaa 9 CH: ssä, koska kolme kuvaa päivässä. Saalis olisi erotettava toisistaan ​​viikon ajan. Sinulla on myös mahdollisuus käyttää sitä lapselle, kun kärsii bronkiolitiasta. Pediatrian tulee kuitenkin olla samaa mieltä ennen käyttöä. Tätä lääkettä ei saa käyttää yhdessä mintun, tupakan ja kahvin kanssa. Joten, ole varovainen, jos käytät hammastahnaa, joka sisältää jotain näistä elementeistä. Voit jatkaa muiden artikkeleiden kanssa: