terveys

Angina-lääkitys: mikä on paras hoito ?

Onko sinulla vaikeuksia niellä? Tai tunnet kipua kurkussa? Se voi olla angina. Itse asiassa angina on kurkun tulehdus, etenkin kurkkumääriä, jotka vaihtavat väriä riippuen angina pään tyypistä. Tämä paha voi hyökätä koko nieluun. Onneksi ennen kuin pääset sinne, voit helposti hoitaa itseesi lääkkeillä. Löydä tässä artikkelissa paras hoito anginaa vastaan. Erilaiset angina pectoris Yleensä on olemassa kahdenlaisia ​​anginaa eli punaista anginaa ja valkoista anginaa. Jokainen vaatii omaa hoitoa. Punainen angina, jota kutsutaan myös erythematoon angina, tulee viruksesta tai bakteereista. Akuutti muutos kurkkuun aiheuttaa punaista anginaa, jolla on kongestiivinen ulkonäkö. Tartunta aiheuttaa kurkkukipu, joka muuttuu punaiseksi. Se on tarttuva tauti, joka vaikuttaa moniin lapsiin ja aiheuttaa kipua. Valkoinen angina on sen sijaan erythemato-pultaceous. Tämä merkitsee, että kurkun väri on valkoinen kuin punainen. Se on pääasiassa virusperäistä, mutta se voi olla myös bakteerin aiheuttama, vaikka tämä tapaus olisikin vähemmän yleinen. Se johtuu strepista, ja se voidaan kovettua neljän päivän kuluessa, jos hoitoa noudatetaan. Sen ottaminen kevyesti voi aiheuttaa vakavia seurauksia. Ota yhteys lääkäriin kurkkukipua hoidettaessa. Syyt angina pectoris Angina on äkillinen kurkun tulehdus. Tosiasiallisesti tämä tauti ei aiheuta suuria seurauksia, mutta se voi aiheuttaa merkittävää kipua. Se voi johtua bakteereista tai viruksista. Niinpä bakteerien aiheuttajana voidaan mainita: Streptococcus, joka voi aiheuttaa risat ja turvotuksen risat; Mahtavaa ganglia, joka on erittäin kivulias; Difteria on harvinaisempi rokotuksen takia; Scarlet kuume. Mitä tulee viruksen anginaan, se aiheuttaa syitä, kuten: nielutulehdus; yskä; herpes; Kanootikko; tuhkarokko; Herpangina; Käsijalan oireyhtymä. Anginan oireet Angina, onko valkoinen tai punainen, on monia oireita, jotka vaihtelevat henkilöstä toiseen. Me laskemme muun muassa: Kurkkukipu; vilunväristykset; Vatsakipu; Kehon ärsytys; Huono hengitys Rohkea ääni; Vaikea hengitys Ruokahaluttomuus; Nielemisvaikeus; Hyvin kivulias päänsärky; Ganglien muodostuminen leuassa ja kurkussa; Turvonnut risat ja punertava; Kuume. Potilas ei välttämättä kehitä kaikkia näitä oireita. Yleisimmin havaitut ovat kuume, päänsärky, voimakas kipu ja nielemisvaikeudet. Tämän pahan hoito voidaan tehdä itsestään tai erikoistuneen asiantuntijan toimesta. Kurkkukipu Anginan hoito voi estää komplikaatioita, jotka voivat johtaa viruksen angina pitoisuuteen. Tämä helpottaa potilasta nielun tulehduksen oireiden ja risat. On olemassa useita lääkkeitä, jotka voivat auttaa sinua. Voit ostaa ibuprofeeni kurkkukipu tai ibuprofeeni angina pysäyttää satuttaa. Dolipranin kurkkukipu voi olla myös erittäin hyödyllinen. Sen avulla voit rauhoittaa kipuja ja kuumetta, joita tunnet. Maxilasi-angina on anti-inflammatorinen lääke. Tämä entsyymi taistelee kurkun tulehduksilta ja estää edeeman muodostumista. Muut lääkkeet voivat myös auttaa sinua: parasetamoli; Pakkaukset (Strepsils, Drills); Suunhoitotuotteet (Eludril, Humex). Nämä tuotteet voivat auttaa vain hoitamaan nielemisongelmia. Bakteeri-anginaasin tapauksessa on tarpeen noudattaa antibioottikäsittelyä. Suositeltavin lääke on amoksisilliini, joka helpottaa hoitoa vähintään 6 päivän ajan. Muista, että antibioottikäsittelyä ei pidä tehdä automaattisesti, kun oireita havaitaan. Sinun on ensin neuvoteltava lääkärin kanssa. Voit jatkaa muiden artikkeleiden kanssa: