terveys

Huimaus ja päänsäryt: mitä vinkkejä lievittää niitä ?

Vertigo ja päänsärky ovat enemmän tai vähemmän vakavia alkuperää. Onneksi on vinkkejä lieventää niitä nopeasti. Jos ongelma jatkuu, eikä se liity yksinkertaiseen väsymykseen, ihanteellinen olisi mennä lääkäriin. Mikä on syy huimaukseen ja päänsärkyyn? Huimaus tulee alas siihen epämiellyttävään tunteeseen, että kaikki ympäröi sinua ja tunne, että saatat pudota milloin tahansa. Lääkäreiden mukaan se liittyy sisäkorvaan sijoitetun vestibulaarisen järjestelmän toimintahäiriöön. Itse asiassa tämä järjestelmä toimii oman persoonatiivisen näkökulman ja herkkyyden kanssa (tavan, jolla voimme havaita kehomme avaruudessa), jotta voimme säilyttää tasapainon. Kun on huimausta, usein tapahtuu, että myös päänsärkyä. Mitkä ovat syyksi huimausta ja päänsärkyä? Näiden sairauksien syitä voi vaihdella, tässä on joitain niistä: Väsymys lisätty päänsärkyyn; Liian äkillinen liike (esimerkiksi istuma-asennosta seisonta-asentoon); anemia; Migreeni; hypoglykemia; Kuivuminen; Verenpaineen lasku tai nousu; Psykologinen häiriö kuten masennus tai ahdistuneisuus Fysikaaliset tilat, kuten vestibulaarinen neuriitti, aivohalvaus, korvatulehdus tai kasvain, kohdunkaulan spondyloosi jne. Jos huimaus ja päänsärky ovat sidoksissa sairauden tai pään trauman seurauksiin tai jos ne kestävät yli 12 tuntia, siirry hätäosastoon tai lääkärisi hoitoon. Mitä toimia päänsärkyä ja huimausta lievittävään väsymykseen liittyy? Jos päänsärky ja huimaus johtuvat väsymyksestä, vaihtoehtoinen lääketiede voi auttaa sinua ratkaisemaan ongelman. Aloita yksinkertaisilla toimilla, jotta pääset eroon väsymyksestä ja päänsärkystä: Jos pysyt seisomassa, istu alas ja ota hengästyneesi takaisin hieman. Ota sokeria, jos olet hypoglykeeminen. Jos olet ruokavaliota, ei ole suositeltavaa ohittaa aterioita, koska tämä saattaa rästää vielä enemmän; Syö tasapaino palauttaa verenpaineesi ja saada elinvoimaa: vähemmän suolaa ja sokeria, mutta enemmän kalaa, vihreitä vihanneksia, hedelmiä ja viljoja; Liikunta vahvistaa kehoa Älä unohda juoda runsaasti vettä, jotta voit hydratoida. Mitä luonnollisia korjaustoimenpiteitä voi lievittää huimausta tai päänsärkyä? On olemassa useita, mutta tässä on joitain tehokkaimpia: Ota yrttiteetä. Kasveja kuten kamomilla, rosmariinilla, inkivääri, kaneli ja minttu ovat erinomaisia ​​päänsärkyä, huimausta tai väsymystä vastaan. Olet ehkä unohtanut juoda kahvia aamulla. Ota kuppi, koska kofeiini on erinomainen päänsäryn lievittämiseen. Kokeile akupainanta. Tämäntyyppinen hieronta sisältää mm. Painetta ja pyöreitä liikkeitä peukalon ja etusormen välissä yhdellä sormella toisella kädellä. Sitten siirry toiselle kädelle muutaman minuutin kuluttua. Anna jalkasi kylvyn kuumalla vedellä. Tämän ansiosta voit rentoutua nopeasti huimausta ja päänsärkyä lievittäen. Käytä eteerisiä öljyjä rauhoittavia hyveitä, kuten laventeli tai piparminttu. Laita kaksi tai kolme pisaraa otsaasi ja rentoudu. Voit jatkaa muiden artikkeleiden kanssa: