terveys

Pointe à cœur: varoitusmerkit!

Sydän on ihmiskehon keskeinen elin. Se hallitsee kehon verenkiertoa sen lyöntien ansiosta. Joskus se tuo myös tunteita iloa, mutta myös kipua. Nämä tunteet voivat johtaa ns. “Piikit sydämeen”, suhteellisen laaja-alaiseen ilmiöön. Sydämessä on kiinnitettävä erityistä huomiota näihin pisteisiin, sillä vaikka nämä kivut ovat toisinaan tilapäisiä ja saattavat vaikuttaa vähäisiltä, ​​ne voivat kuitenkin olla vaarallisia joissakin vakavissa tapauksissa. Ne voivat olla vakavien onnettomuuksien lähde, jotka voivat yhtäkkiä johtaa sydänkohtaukseen. Mikä on juuri tämän taudin muoto? Mikä on sydän kohta? Tämä on nimitys, joka annetaan sydämessä tuntemalle kipulle. Tämä kipu on samanlainen kuin puukotus, neulapiste tai nipistys. Se yleensä kestää vain muutaman sekunnin, mutta voi olla alku mahdollisen vakavan onnettomuuden, kuten sydän-ja verisuonitautien tapahtumien ja muiden sydämen liittyvien komplikaatioiden. Sydämen kärjen yleisin lähde on stressi tai väsymys. Se voi myös johtua fysiologisesta ongelmasta, ellei seuraa muita oireita. Sydämen toimintahäiriö kestää joskus aikaa tunnistaa, sydänvihjeet voivat olla ensimmäinen oire. Siksi emme saa koskaan laiminlyödä tätä komplikaatiomuotoa. Se voi piilottaa muita vakavampia sydän- ja toimintahäiriöitä. Merkkejä varoituksista kärjessä sydämeen Kuten olemme nähneet, piikit sydämessä voivat johtua vain yksinkertaisista väsymiskustannuksista tai lyhyen aikavälin stressistä. Mutta joskus ne eivät ole vain vinkkejä, mutta herättävät pysyviä kipuja. Sydänkipu voi levitä myöhemmin muille kehon osiin, kuten niskaan, hartioihin, vasemman käden kipuviiveeseen. Se on voimakasta tai jatkuvaa akuuttia kipua, rintakehän tiukkuutta ja joskus myös sydämentykytystä. Yksinkertaiset kiput, jotka näyttävät olevan yksinkertaisia ​​piikkejä sydämessä, aiheuttavat todennäköisesti sydänkohtauksen. Itse asiassa joitain merkkejä pidetään varoitussignaalina, nimittäin seuraavia esimerkkejä: Jos sydämen kohta on toistuva, olisi aika herättää häpeää; Jos epäsäännölliset kiput rinnassa pysyvät ja levitä muihin kehon osiin; Jos näihin kipuihin liittyy pahoinvointia, närästystä, hikoilua, huimausta tai jopa hengitysvaikeuksia. komplikaatioita Jos yllä olevassa luettelossa mainitut tapaukset ilmenevät, se ei ole enää yksinkertainen kärki ydinrutiinille, mutta on tapahtunut toinen vakavampi ongelma. Tämä ongelma on fysiologinen, joten olisi viisasta mennä heti nähdä lääkärin tutkittava mahdollisimman pian. Lyhyesti sanottuna, niin paljon kuin mahdollista, on tärkeää tietää, kuinka hallita tunteitasi ja ponnistelujemme, jotta voimme välttää voimakasta väsymystä ja erityisesti pysyvän stressin välttämistä, koska on mahdollista, että pienet huolet jokapäiväinen elämä voi olla syynä vakavaan sydänongelmaan. Heti kun edellä mainitut oireet ilmestyvät, on välttämätöntä käydä nopeasti tutkittavalle lääkärille. Tämä on paras tapa välttää vakavia ongelmia. Voit jatkaa muiden artikkeleiden kanssa: